Falling Skies – 3×03 “Blindfold”

You don't know what it means... To be the sad man...

You don’t know what it means… To be the sad man…

Și-am ajuns cu alienii și la episodul 3, în care se descoperă tot felul de chestii interesante.

Una la mână, aflăm și noi cât de pervers e Matt, care tot încearcă să tragă cu ochiul la Crazy Lee când își face nevoile. Alo! Frățică! Uită-te la frati-tu-n cameră pe gaura cheii în fiecare noapte și-ți garantez că vezi chestii mai interesante! Păi ce naiba, ai ditai bunăciunea blondă în buricu’ târgului și tu te uiți la baba din capu’ satului. Ferea!

Nu știu dacă perversiunile lui Matt îi poartă ghinion, dar Crazy Lee o mierlește în episodul ăsta, și aspectul respectiv a fost destul de trist. Mi-a plăcut cum a fost pus în scenă, mi-a plăcut modul în care au fost evidențiate trăirile lui Pope și reacțiile lui la posibilitatea și ulterior certidudinea morții ei, mi-a plăcut faptul că deși era muci de nervos pe dom’ Președinte, Pope n-avea nimic cu Micu’ Pervers, ba din contră, știa să facă diferența între tată și fiu, ei fiind doi indivizi distincți. Multă lume când se supără pe cineva se cam supără și pe ăia din jurul lui (mai ales în viața politică, în care Tom e deja implicat), însă Pope are niște ținte precise, știe exact ce vrea de la viață.

Yes, Tom, it's here! I can confirm it! I can finally see your penis!

Yes, Tom, it’s here! I can confirm it! I can finally see your penis!

Treaba cu fierul prin țeastă e plauzibilă, explicația lui Lourdes fiind destul de coerentă și ilustrând o posibilitate valabilă, am auzit de cazuri de oameni care au orbit din cauza traumelor cerebrale, plus că se vede clar că fierul merge oarecum secant/tangențial, nu diametral/transversal, deci afectează o parte din creier, dar nu tot. Are logică, și în harababura care e Falling Skies, cred că asta a fost una din chestiile mai puțin ilogice. Eu o înțeleg, și o accept ca atare.

Și după schimbul de focuri care a dus ulterior la moartea lui Crazy Lee, „ai noștri” au capturat o blondă lunetistă din tabăra adversă, care e nimeni alta decât nesuferita aia din Continuum. God, I hate that bitch!

Anyway, ideea e că cu chiu cu vai au reușit s-o tragă de limbă, și au obținut o informație cel puțin surprinzătoare: Președintele pe bune al Statelor Unite ar fi în viață, și încă în activitate.

Tv.com a titrat, cu ocazia asta, ceva de genul: „Will the real President of the United States please stand up?”, fapt care m-a enervat cu spume, că voiam și eu să-l scriu în recenzia asta. Și să fiu original. :))

Yo mamma so fat...

Yo mamma so fat…

Mă gândesc c-ar fi ideal acum să înceapă ceva gen Game of Thrones, Tom să vrea el să fie președintele, ăla realu’ să spună că lui i se cuvine, să vrea și Pope, așa, de badass ce e, Blonda Extratereștrilor să fie un fel de Daenerys mai rea, și Gigi Volmu’ să rupă gura târgului susținând că e bastard al fostului președinte și e deci următorul la rând. 🙂

Hal încet-încet începe să meargă, și aparent proba aia din creier nu e atât de periculoasă pe cât ne-am fi așteptat, căci B.B. (Blonda Bună) a contracarat influența B.R. (Blondei Rele), și cum Blondă pe Blondă se scoate așteptăm un Clash of The Blond Chicks, să avem parte și noi de puțin spectacol. 😉

În concluzie, pe mine mă stresează tipa din Continuum, și sper să scăpăm de ea mai repede. 😛 De asemenea, sunt curios nevoie mare cine o să-l joace pe președinte. J

Valar Morghulis!